Kosthold for kropp og sjel

Høgskolen i Innlandet, Friskstiftelsen og Terningen Nettverk inviterte til dagkonferanse med tittelen Kosthold for kropp og sjel – matens betydning for psykisk helse. Omtrent 150 deltakere samlet seg på Terningen Arena for å få faglig påfyll om et viktig og komplekst tema om samspillet mellom næring, kosthold, fysisk og psykisk velvære. Studentene ved mat, ernæring og helsestudiet hadde laget og serverte delikat fingermat i pausene.

Professor II ved Høgskolen i Innlandet, Lars Lien, innledet dagen. Han fortalte om arbeidet med helhetlig oppfølging etter kriser og traumer, som er et av hovedarbeidsområdene i Terningen Nettverk, som en introduksjon til dagskonferansen.

Les mer om innholdet i dagen på arrangementets Facebookside eller på programsiden med linker til foredragene som ble holdt under dagen.

Studentene lagde nydelig, fargerik fingermat