Ledig stilling

Vår prosjektleder skal ut i permisjon, og vi ser derfor etter en driftig prosjektleder med stort engasjement for folkehelse. Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver i en utviklingsorientert organisasjon. Søknadsfrist er 23. oktober.

Arbeidsgiver: Terningen Nettverk
Arbeidssted: Terningen Arena, Hamarveien 112, 2411 Elverum
Søknadsfrist: 23. oktober 2017
Tiltredelse: Februar 2018
Varighet: Ett års vikariat, med mulighet for forlengelse
Stillingsstørrelse: 100 %

Sektor: Privat
Bransje: Kompetanseutvikling, forskning, innovasjon
Stillingstittel: Prosjektleder
Lønn: Etter avtale

Arbeidsoppgaver:
Prosjektlederen skal bidra til å videreutvikle Terningen Nettverk som en offentlig/privat kompetanseklynge innen folkehelse. Arbeidsoppgavene er allsidige, som å initiere og lede FUI-prosjekter, arrangere møteplasser, seminarer, workshops o.l, markedsføre og profilere klyngen, bygge nettverk, kontakt og pleie av medlemsvirksomhetene, samt noe administrativt arbeid.

Kvalifikasjonskrav:

  • Relevant utdanning fra høgskole eller universitet på mastergradsnivå
  • Kompetanse eller relevant erfaring med folkehelsearbeid
  • Prosjektledererfaring
  • Gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  • Erfaring med digitale verktøy og nettpublisering
  • Forståelse for offentlig/privat/frivillig samarbeid og klyngevirksomhet

Vi søker en person som er utadvendt, samfunnsengasjert, analytisk, initiativrik og med god gjennomføringsevne. Vi kan tilby et innovativt og utviklende fagmiljø i et spennende nettverk.

Om arbeidsgiveren:
Terningen Nettverk er en ideell forening med private bedrifter, offentlige virksomheter og frivillige organisasjoner som medlemmer. Det overordnede målet for foreningen er å bidra til bedre folkehelse gjennom å samarbeide om kompetanseutvikling, forskning og innovasjon. Terningen Nettverk skal skape resultater ved å utvikle samarbeid mellom aktørene i foreningen, slik at det generer økt verdiskaping og innovasjon, og styrker aktørenes produktivitet og konkurransekraft.

Spørsmål om stillingen kan rettes til prosjektleder Ingrid Olstad Busterud, e-post ingrid.busterud@terningen-nettverk.no, mobil 99 15 11 18.

Søknad med CV sendes til direktør Marit Aralt Skaug, e-post marit.skaug@inn.no, mobil 414 24 584. Søknadsfrist 23. oktober 2017.