Atea med i Terningen Nettverk

Vi er stolte over å kunne presentere Atea som nytt medlem i Terningen Nettverk.  Selskapet spesialiserer seg på IT-infrastruktur, og satser stort på velferdsteknologi.

Tom Theodorsen, daglig leder i Atea Innlandet

Atea er et av Norges største IT-selskaper med omlag 1650 medarbeidere spredt over hele landet. Det er Ateas kontor i Innlandet – med hovedsete på Hamar – som vil dra spesielt nytte av medlemskapet i Terningen Nettverk. Selskapet har variert kompetanse innen IT-infrastruktur, og dekker alt fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Det er dermed et ambisiøst og fremtidsrettet selskap som blir med i klyngen.
-Vi er glade for å bli med i Terningen Nettverk og gleder oss til å ta del i et større forsknings- og innovasjonsmiljø her i Innlandet, sier daglig leder Tom Theodorsen. Han slår fast at selskapet har både produktene og kompetansen som skal til for å gjøre helseomsorgen litt smartere, men at de er avhengige av et godt samarbeid med relevante forsknings- og utviklingsmiljøer, og ikke minst kommunene.
-Gjennom medlemskapet i Terningen Nettverk får vi anledning til å teste ut produkter og løsninger i tett samarbeid med kommunene, og samtidig får vi et bedre innblikk i hva slags ønsker og behov de faktisk har.
– Ateas visjon er å bygge Norge med IT. Nå skal vi bygge velferds-Innlandet sammen med Terningen Nettverk, slår Theodorsen fast.

Vi gleder oss til framtidig samarbeid med Atea, og ønsker selskapet velkommen inn i klyngen!