Medlemsfrokost og årsmøte på Tunet kafé

Mange av våre medlemmer deltok i dag på frokostmøtet på Tunet kafé, hvor vi fikk høre et engasjerende foredrag av NAV-direktør Bjørn Lien. Vi gjennomførte også årsmøte i foreningen.
Hvordan har arbeidsmarkedet i Hedmark utviklet seg, og hva kan vi forvente oss framover? Hvordan kan vi jobbe for å få en mer inkluderende og arbeidsrettet kultur i hele Hedmark, og hvordan kan vi klare å få enda mer fokus på mulighetene i fylket vårt? Dette var noen av spørsmålene NAV-direktør Bjørn Lien forsøkte å svare på under sitt foredrag på Tunet kafé i dag.

Frokostmøtet ble etterfulgt av årsmøte i Terningen Nettverk, hvor det blant annet ble valgt inn nye representanter til styret. Vi takker for godt oppmøte og gleder oss til flere spennende aktiviteter i det kommende året!