Stilling ledig Prosjektleder klyngeutvikling

Arbeidsgiver: Terningen Nettverk
Arbeidssted: Terningen Arena, Hamarveien 112, 2411 Elverum
Søknadsfrist: 15. mars 2016
Tiltredelse: Snarest
Varighet: Engasjement for 1,5 år, med mulighet for fast tilsetting
Stillingsstørrelse: 100 %

Sektor: Privat
Bransje: Kompetanseutvikling, forskning, innovasjon
Stillingstittel: Prosjektleder
Lønn: Etter avtale

Om stillingen:

Arbeidsoppgaver:
Prosjektlederen skal bidra til å utvikle Terningen Nettverk som en offentlig – privat kompetanseklynge. Arbeidsoppgavene vil være allsidige, som å initiere og fasilitere prosjekter, arrangere møteplasser, work shops ol, markedsføre og profilere klyngen, bygge nettverk, kontakt med medlemsvirksomhetene, og administrativt arbeid.

Egenskaper:
Vi søker en person som er utadvendt og nysgjerrig, samfunnsengasjert, tillitsskapende, analytisk og strukturert, initiativrik, selvgående og med god gjennomføringsevne. Du må ha relevant utdanning fra høgskole eller universitet, på minimum bachelornivå. Du må ha god skriftlig og muntlig formidlingsevne, og ha interesse for og være fortrolig med bruk av sosiale medier. Du må beherske vanlige dataverktøy (Word, Excel, Power Point). Erfaring fra prosjektledelse er en fordel.

Om arbeidsgiveren:
Terningen Nettverk er en ideell forening, med private bedrifter, offentlige virksomheter og frivillige organisasjoner som medlemmer. Det overordnede målet for foreningen er å bidra til bedre folkehelse, gjennom å samarbeide om kompetanseutvikling, forskning og innovasjon. Terningen Nettverk skal skape resultater ved å utvikle samarbeid mellom aktørene i foreningen, slik at det generer økt verdiskaping og innovasjon, og styrker aktørenes produktivitet og konkurransekraft.

Visjon: «Kompetanseutvikling, forskning og innovasjon for bedre folkehelse»

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til direktør Marit Aralt Skaug, E-post: marit.skaug@hihm.no, Mobiltelefon: + 47 414 24 584